Search
Archives

Eγγραφή στην Α΄ τάξη του Σχολείου μας

Οι εγγραφές στην Πρώτη (Α΄) τάξη πραγματοποιούνται από 1 μέχρι 21 Ιουνίου 2013. Φέτος θα εγγραφούν τα παιδιά που γεννήθηκαν το έτος 2007.

Απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή:

Πιστοποιητικό γέννησης, Δήμου ή Κοινότητας εγγραφής, που έχει εκδοθεί το τελευταίο τρίμηνο πριν την εγγραφή.
Βιβλιάριο Υγείας του παιδιού. Σ? αυτό ελέγχονται οι απαραίτητες χορηγηθείσες δόσεις από τα υποχρεωτικά εμβόλια, τα σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα Εθνικού Εμβολιασμού.

Πιστοποιητικό οδοντολογικής εξέτασης (Βρίσκεται στην προτελευταία  σελίδα του βιβλιαρίου Υγείας).
Πιστοποιητικό οφθαλμολογικής εξέτασης
Πιστοποιητικό καρδιολογικής εξέτασης.
Αποδεικτικό στοιχείο (Εκκαθαριστικό ΔΟΥ, Λογαριασμός Δ.Ε.Η ή Ο.Τ.Ε… ), από το οποίο κατά την κρίση της Διευθύντριας αποδεικνύεται η μόνιμη διεύθυνση κατοικίας.
? Επίσημη Μετάφραση από τις νόμιμες υπηρεσίες για όλα τα δικαιολογητικά των αλλοδαπών μαθητών/τριών.
Βεβαίωση Παρακολούθησης Νηπιαγωγείου

*Πριν την εγγραφή των μαθητών να ελεγχθεί από τους γονείς εάν η διεύθυνση κατοικίας τους εντάσσεται εντός των ορίων του σχολείου. Η αποφοίτηση των μαθητών/τριών από το 12ο Νηπιαγωγείο, δεν προϋποθέτει απαραίτητα την αυτεπάγγελτη εγγραφή τους στο 12ο Δημοτικό.
* Όσοι γονείς επιθυμούν να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στο τμήμα Ολοήμερης λειτουργίας του σχολείου, θα πρέπει να υποβάλλουν σχετική δήλωση
*Πληροφορίες για τις εγγραφές στη Διεύθυνση του 12ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, τηλ.: 2331023332 και στην ιστοσελίδα του σχολείου http://12dim-veroias.ima.sch.gr/newpage
Η Διευθύντρια του Σχολείου

  ΓΟΥΤΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

Comments are closed.

Links: