Search
Archives

Επίσκεψη της ΣΤ΄ Τάξης στο Μουσικό Γυμνάσιο Βέροιας

Στις 19 Απριλίου 2024 τα τμήματα της ΣΤ΄ τάξης επισκέφτηκαν το Μουσικό Γυμνάσιο Βέροιας. Η ενημέρωση για τη λειτουργία του Γυμνασίου και η  ξενάγηση στους χώρους του  έγινε από τον υποδιευθυντή,  κο Γ. Μπ.

Αρχικά ξεναγηθήκαμε σε μία τεράστια έκταση που περιλαμβάνει τέσσερα μεγάλα κτίρια με αίθουσες διδ/λίας, Η/Υ, ηχομονωμένες αίθουσες για τη διδ/λία των μουσικών οργάνων, χώρους μουσικών συνόλων,  κυλικείο-εστιατόριο. Κατόπιν οι μαθητές/τριες παρακολούθησαν ένα μάθημα πιάνου και μία ομάδα μουσικού συνόλου μαθητών/τριών παρουσίασε ειδικά για εμάς δύο μουσικά κομμάτια. Στη συνέχεια  επισκεφτήκαμε  την αίθουσα των Η/Υ και οι μαθητές/τριες μας συμμετείχαν ανά ομάδες σε ένα κουίζ γνώσεων που βασιζόταν στην ενημέρωση που μας είχαν κάνει.

Στο τέλος παιδιά Γυμνασίου και Δημοτικού έπαιξαν μπάσκετ στον προαύλιο χώρο του σχολείου και συμμετείχαν σε μια κοινή εκδήλωση όπου χόρεψαν παραδοσιακούς  χορούς με τη συνεργασία και την καθοδήγηση των γυμναστών των δύο σχολείων, του  κ. Αθ. Σταυρ. και του κ.  Β. Ταμβ. Αρκετοί  μαθητές/τριες ενθουσιασμένοι  από τη μεγάλη κατάφυτη έκταση, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του Μουσικού Γυμνασίου, με τα πανύψηλα πεύκα, τα παγκάκια και το γήπεδο μπάσκετ, αλλά  και από τις αίθουσες των ειδικών – μουσικών μαθημάτων και το φιλόξενο περιβάλλον του σχολείου,  εξέφρασαν την επιθυμία τους να φοιτήσουν σ’ εκείνο.

Ευχαριστούμε τον υποδ/ντή και τους καθηγητές του Μουσικού Γυμνασίου για την εγκάρδια φιλοξενία  και τη συνεργασία τους στο πλαίσιο της ομαλής μετάβασης των μαθητών-τριών της ΣΤ΄τάξης  στο Γυμνάσιο.

  1. Μουσικό 1
  2. Μουσικό 2
  3. Μουσικό 3
  4. Μουσικό 4
  5. Μουσικό 5
  6. Μουσικό 6
  7. Μουσικό 7
  8. Μουσικό 8

Comments are closed.

Links: