Search
Archives

Επίσκεψη των μαθητών-τριών της ΣΤ΄τάξης  στο 3ο Γυμνάσιο Βέροιας στο πλαίσιο της ομαλής μετάβασης από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο

Στις 13  Μαρτίου 2024  οι μαθητές/τριες της ΣΤ΄ τάξης επισκέφτηκαν το 3ο Γυμνάσιο Βέροιας. Αρχικά έγινε μια ενημέρωση από την υπεύθυνη καθηγήτρια Ελ. Π. και από  μία ομάδα τριών μαθητών της Α΄ Γυμνασίου, οι οποίοι ήταν απόφοιτοι του 12ου Δ.Σ. Βέροιας, για διάφορα θέματα λειτουργίας του Γυμνασίου, όπως τον εσωτερικό κανονισμό, το αναλυτικό πρόγραμμα και το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων, τα διαλείμματα, τις απουσίες κ.ά. Στη συνέχεια απάντησαν σε ερωτήσεις που έθεσαν οι μαθητές/τριες του Δημοτικού και γενικότερα  υπήρξε ένας  γόνιμος διάλογος μεταξύ των μαθητών/τριών των δύο βαθμίδων. Ακολούθησε ξενάγηση στο εσωτερικό του κτηρίου του Γυμνασίου, όπου οι μαθητές/τριες της ΣΤ΄ τάξης είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τις αίθουσες της πληροφορικής και του χημείου και να παρακολουθήσουν μέρος των μαθημάτων. Στο τέλος συμπλήρωσαν ένα ερωτηματολόγιο με ερωτήσεις, που αφορούσαν την επίσκεψή τους. Ο ενθουσιασμός και η ανακούφιση  ήταν ζωγραφισμένα στα πρόσωπά των παιδιών μετά τη γνωριμία με τον καινούριο σχολικό χώρο και την επικοινωνία με τους μαθητές/τριες και τους καθηγητές/τριες του Γυμνασίου.

Ευχαριστούμε θερμά τη Δ/ντρια, το προσωπικό και τους/τις μαθητές/τριες του 3ου Γυμνασίου Βεροίας για τη συνεργασία και τη φιλοξενία.

  1. 3Γ 1
  2. 3Γ 2
  3. 3Γ 3

Comments are closed.

Links: