Search
Archives

Βράβευση του Σχολείου μας – Συμμετοχή στον διαγωνισμό “Δημιουργώντας τα δικά μας παιχνίδια”

Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου σχολικού έτους το Σχολείο μας συμμετείχε στον 10ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό του Μουσείου Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης με τίτλο “Δημιουργώντας τα δικά μας παιχνίδια”. Στο πλαίσιο αυτού του διαγωνισμού τα παιδιά με τη βοήθεια και τη στήριξη της καθηγήτριας Εικαστικών του Σχολείου μας δημιούργησαν ένα ομαδικό εικαστικό έργο, ένα διαδραστικό σπίτι.

Την Παρασκευή 2.02.2024 πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων εκδήλωση βράβευσης των Σχολείων, που διακρίθηκαν στον ανωτέρω διαγωνισμό. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η καθηγήτρια εικαστικών, κ. Κατερίνα Αν., η οποία και παρέλαβε το βραβείο του Σχολείου μας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του Σχολείου μας, που συνέβαλαν στη δημιουργία αυτού του έργου και πολλές ευχαριστίες στην καθηγήτρια εικαστικών, κ. Κατερίνα, για τη στήριξη και καθοδήγηση των παιδιών σε τέτοιου είδους δράσεις και διαγωνισμούς.

Τα παιδιά εργάστηκαν με πολύ ενθουσιασμό και όρεξη, δούλεψαν ομαδικά και δημιούργησαν ένα διαδραστικό έκθεμα-παιχνίδι, έναν μικρόκοσμο τέχνης.

  1. Διαγωνισμός 1
  2. Διαγωνισμός 2
  3. Διαγωνισμός 3
  4. Διαγωνσιμός 4
  5. Διαγωνισμός 5

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την τελετή βράβευσης στο κανάλι της Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης στο Youtube εδώ.

Comments are closed.

Links: