Search
Archives

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Σήμερα Τετάρτη 25-01-2012 και ώρα 17:30, πραγματοποιήθηκε στο σχολείο συνέλευση του απερχόμενου Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων με συμμετοχή 25 γονέων/κηδεμόνων του σχολείου μας.

Λόγω έλλειψης απαρτίας, δε διενεργήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.  Ωστόσο πραγματοποιήθηκε απολογισμός πεπραγμένων των δύο προηγούμενων ετών (Μάρτιος 2010 – Ιανουάριος 2012) και ακολούθησε μία ενδιαφέρουσα και πολύ χρήσιμη συζήτηση που αφορούσε τα προβλήματα του σχολείου αλλά και τρόπους δράσης και συνεργασίας όλων των γονέων/κηδεμόνων. Στο τέλος της συνέλευσης, κόψαμε και τη βασιλόπιτα του Συλλόγου, με τυχερή την αντιπρόεδρο κα.Χιονίδου Ελπίδα!

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τετάρτη 01-02-2012 και ώρα 17:30 στο χώρο του σχολείου και ανεξάρτητα από την ύπαρξη ή όχι απαρτίας.

Παρόλα αυτά, η παρουσία ΟΛΩΝ ΣΑΣ είναι περισσότερο από απαραίτητη, είναι επιβεβλημένη, προκειμένου το νέο Δ.Σ. να έχει δύναμη και να νομιμοποιείται να εκπροσωπεί τους γονείς/κηδεμόνες του σχολείου μας και στην Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων.

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους εκεί!

Φιλικά,

το απερχόμενο Δ.Σ.

Comments are closed.

Links: