Search
Archives

Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Δ’ τάξης

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, ο αύλειος χώρος του Σχολείου μας γέμισε με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και πολλά φωτεινά χαμόγελα! Τα δύο τμήματα της Δ’ τάξης οργάνωσαν και παρουσίασαν στον αύλειο χώρο του σχολείου μας τη χριστουγεννιάτικη γιορτή τους με την επιμέλεια των δύο διδασκαλισσών των τμημάτων, κ. Παναγιώτα Λ. και Κ. Δέσποινα Γκ.

Γονείς και κηδεμόνες με ανυπομονησία περίμεναν την έναρξη της γιορτής. Τα παιδιά με τη συνοδεία κιθάρας, του καθηγητή της μουσικής του σχολείου μας, κ. Μερκούριου Ν., μάς ταξίδεψαν στη νύχτα της Γέννησης του Σωτήρα Χριστού, καλωσόρισαν το νέο έτος με κάλαντα Πρωτοχρονιάς, μοίρασαν ευχές σε όλους/ες, μάς ταξίδεψαν σε πολλά μέρη της πατρίδας μας ψάλλοντας κάλαντα από διάφορες περιοχές (Μακεδονία, Θράκη, Κρήτη, Ικαρία και Χίο), έψαλλαν ύμνους και απολυτίκια του Αγίου Δωδεκαημέρου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας για τις μοναδικές στιγμές χαράς και συγκίνησης που μάς χάρισαν και στις/τους εκπαιδευτικούς μας, που συντόνισαν αυτή την υπέροχη προσπάθεια.

Η ευλογία της Γέννησης του Θεανθρώπου ας φέρει σε όλους μας υγεία, αγάπη, ειρήνη, ευτυχία κι ελπίδα για το μέλλον!

  1. 001 Α
  2. 004 Α
  3. IMG 20231220 094519 Α

Comments are closed.

Links: