Search
Archives

Εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Στις 17.11.2023 τα παιδιά των τριών τμημάτων της Ε΄ τάξης παρουσίασαν στον αύλειο χώρο του Σχολείου μας μια ιδιατέρως επιτυχημένη εκδήλωση για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Η εκδήλωση πλαισιωνόταν από τραγούδια, ποιήματα, το χρονικό των γεγονότων, ηχητικά αποσπάσματα και θεατρικά δρώμενα. Τα παιδιά συμμετείχαν ενεργά και το αποτέλεσμα ήταν συγκινητικό. Τα παιδιά των υπολοίπων τμημάτων παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την εκδήλωση. Πλήθος γονέων καταχειροκρότησαν τα παιδιά επάξια. Στο τέλος, η Δ/ντρια συνεχάρη τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς που οργάνωσαν την εκδήλωση και τόνισε σε όλους/ες με απλά λόγια τη μεγάλη αξία των ιδανικών της δημοκρατίας, της ελευθερίας και της ανδρείας.

Οι εκπαιδευτικοί που συνέβαλαν στην οργάνωση της εκδήλωσης ήταν οι δασκάλες των τριών τμημάτων: κ. Ιωάννα Σπ., κ. Σπυριδούλα Κ. και κ. Μαρία Π. Καθοριστικής σημασίας ήταν η συμβολή του καθηγητή μουσικής κ. Μερκούριου, που συνόδευσε τα παιδιά σε όλα τα μουσικά κομμάτια με την κιθάρα του. Επιπλέον, η καθηγήτρια των Εικαστικών με τη συμβολή των παιδιών σχεδίασε ένα υπέροχο έργο για το Πολυτεχνείο, που αποτέλεσε και το σκηνικό για το θεατρικό, που παρουσίασαν τα παιδιά.

Θερμά συχαρητήρια σε όλους/ες!

Comments are closed.

Links: