Search
Archives

Εκδήλωση της εθνικής επετείου 1940 στο Σχολείο μας

Την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου οι μαθητές και μαθήτριες της Δ’ τάξης μαζί με τις εκπαιδευτικούς τους μας παρουσίασαν εκδήλωση, που ετοίμασαν ενόψει της εθνικής επετείου μας, στον αύλειο χώρο του Σχολείου μας. Αρχικά η Διευθύντρια του Σχολείου παρέδωσε τη σημαία, το εθνικό μας σύμβολο, στον σημαιοφόρο και τους παραστάτες του Σχολείου παρακαλώντας τους πάντοτε να “φέρουν” με τιμή και σεβασμό τη σημαία και να τη φυλάττουν από κάθε εχθρικό χέρι.

Στη συνέχεια τα παιδιά της Δ΄ τάξης απήγγειλαν ποιήματα, διάβασαν το χρονικό της επετείου και έπαιξαν ένα θεατρικό για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Γονείς και κηδεμόνες παρακολούθησαν την εκδήλωση έξωθεν του αύλειου χώρου, εντυπωσιάστηκαν από την παρουσία των παιδιών και η Δ/ντρια συνεχάρη τα παιδιά κια τους εκαπιδευτικούς. Καθοριστική για την επιτυχία της εκδήλωσης ήταν η συμβολή και καθοδήγηση του καθηγητή μουσικής κ. Μερκούριου.

Στις 12.00 το μεσημέρι ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες/-τριες παραβρέθηκαν με τη συνοδεία της υπεύθυνης εκπαιδευτικού, στην κατάθεση στεφάνου στην πλατεία Ωρολογίου και στο μνημείο των πεσόντων.

Comments are closed.

Links: