Search
Archives

Βράβευση μαθήτριας – Διαγωνισμός: Το όνειρο του παιδιού είναι ειρήνη

Την τρέχουσα σχολική χρονιά 2022-2023 η Ιερά Μητρόπολις Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς διοργάνωσε Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό έκφρασης και δημιουργίας, που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του θεσμού «Ευγένεια 2023». (https://imkal.gr/mathitikos_diagonismos/). Ο διαγωνισμός απευθυνόταν σε μαθητές/τριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αφορούσε στους παρακάτω τομείς: 1.Διαγωνισμός Ζωγραφικής για μαθητές Δημοτικού. 2. Διαγωνισμός Ποίησης και Λογοτεχνίας για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου. 3. Διαγωνισμός Δημιουργίας Ψηφιακού Βίντεο για μαθητές Γυμνασίου-Λυκείου. 4. Διαγωνισμός Μουσικής Σύνθεσης για μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου.

Στον διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Β2 τμήματος του Σχολείου μας με έργα εικαστικής δημιουργίας. Τα έργα αποστάλθηκαν στην Ιερά Μητρόπολη κι όλοι/ες περιμέναμε με αγωνία τα αποτελέσματα.

Τη Δευτέρα 12.06.2023 και ώρα 7.00 μ.μ. στο Προκόπειο Πολυδύναμο Εκκλησιαστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Κρήνης και Καλαμαριάς ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Ιουστίνος παρέδωσε στα παιδιά τα βραβεία. Βραβεύτηκε από το Σχολείο μας η μαθήτρια του Β2 τμήματος Θεοφανία Π., η οποία παρέλαβε το βραβείο της και μια τσάντα δώρο από τον Μητροπολίτη. Η χαρά όλων μας ήταν απερίγραπτη. Η Σεβασμιότατος συνεχάρη τα παιδιά που συμμετείχαν, τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς που παρότρυναν τα παιδιά να συμμετέχουν σε έναν τόσο σημαντικό διαγωνισμό. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι γονείς της μαθήτριας, η Δ/ντρια και η δασκάλα (και Υπ/ντρια) του Σχολείου μας που καμάρωσαν και συνεχάρηκαν τη Θεοφανία.

  1. Ι. Μ. Καλαμαριάς 1
  2. Ι. Μ. Καλαμαριάς 2
  3. Ι.Μ.Καλαμαριάς 3α

Η Μητρόπολη ανακοίνωσε ότι όλα τα παιδιά του Β2 τμήματος που συμμετείχαν στον διαγωνισμό θα λάβουν επαίνους από τη Μητρόπολη, που θα αποσταλθούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο Σχολείο.

Στο τέλος της εκδήλωσης η Μητρόπολη παρέθεσε δείπνο σε όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και ήταν από μακρινούς τόπους της πατρίδος μας.

Comments are closed.

Links: