Search
Archives

Βράβευση μαθητών του Σχολείου μας

Σήμερα Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, πραγματοποιήθηκε τελετή βράβευσης των μαθητών/τριών Δημοτικών Σχολείων για τη συμμετοχή τους στη δράση του προγράμματος Erasmus+ «Language, Learning, via Literature» με τίτλο «Αναζητώντας τους ήρωες των Παραμυθιών και της Λογοτεχνίας, στο σήμερα». Η βράβευση έλαβε χώρα στο γραφείο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας,

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας και τη Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας. Στον διαγωνισμό αυτό το 12ο Δ.Σ. Βέροιας συμμετείχε με 12 έργα ομαδικά.

Τα έργα εκτέθηκαν στον χώρο του Δημαρχείου Βεροίας στις 8.05.2023 και μετά από ψηφοφορία του κοινού προέκυψαν οι διακρίσεις και τα βραβεία.

Ένα ομαδικό έργο μαθητών του Σχολείου μας κατέλαβε την τρίτη (3) θέση. Οι μαθητές του Δ1 τμήματος που δημιούργησαν το έργο τούτο είναι: Παύλος – Μάριος Σκ. και Θωμάς – Ραφαήλ Κ. Τα παιδιά πήραν τα βραβεία τους κι από ένα λογοτεχνικό βιβλίο ως δώρο.

  1. Διαγωνισμός κολλάζ
  2. Διαγωνισμός κολλάζ 2
  3. Διαγωνισμός κολλάζ 3
  4. Διαγωνισμός κολλάζ 4

Τα άλλα δύο βραβεία κατέλαβαν το 7ο Δ.Σ. Νάουσας και το ΔΣ Βεργίνας – Παλατιτσίων

Θερμά συγχαρητήρια στα δυο παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και εκπροσώπησαν επάξια το Σχολείο μας. Ολόψυχες ευχαριστίες σην καθηγήτρια Εικαστικών, κ. Κατερίνα, η οποία στήριξε και καθοδήγησε τα παιδιά για να δημιουργήσουν πολλά και ιδιαίτερα έργα.

Comments are closed.

Links: