Search
Archives

Επίσκεψη της Πυροσβεστικής στο Σχολείο μας

Στο πλαίσιο υλοποίησης δράσεων ετοιμότητας για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών (σεισμός, πυρκαγιά κλπ) και το πλαίσιο του προγράμματος αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών, που υλοποιεί η Β΄ τάξη του Σχολείου μας στο μάθημα των εργαστηρίων δεξιοτήτων, την Πέμπτη 27.03.2023 και ώρα 9.00 π.μ. παραβρέθηκε κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας στον χώρο του Σχολείου μας προκειμένου να μάς ενημερώσουν για τα παρακάτω θέματα:

  1. Αρχικά έγινε ενημέρωση των μαθητών/τριών της Β΄ τάξης (Β1 και Β2 τμήματα) του σχολείου μας σε θέματα πυρόσβεσης, ρόλου της πυροσβεστικής, εξοπλισμού, δασοπροστασίας, αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών κλπ Ο κ. Θεοδώρου παρουσίασε στα παιδιά της Β΄ τάξης εικόνες και μικρά βίντεο σχετικά με την αυτοπροστασία μας σε περιπτώσεις σεισμού ή πυρκαγιάς
  2. Στη συνέχεια έγινε θεωρητική ενημέρωση και πρακτική εξάσκηση των εκπαιδευτικών του σχολείου μας σε θέματα του διαθέσιμου εξοπλισμού πυρόσβεσης για περιπτώσεις πυρκαγιάς σε χώρους σπιτιού ή εργασιακούς ή περίπτώσεις φωτιάς από τζάκι ή στο αυτοκίνητο κλπ.

Ευχαριστούμε τον διοικητή της Πυροσβεστικής και τους πυροσβέστες για την αξιόλογη ενημέρωση.

  1. Πυροσβεστική 1α
  2. Πυροσβεστική 2α
  3. Πυροσβεστική 3α
  4. Πυροσβεστική 4α
  5. Πυροσβεστική 5α
  6. Πυροσβεστική 6α
  7. Πυροσβεστική 7α

Comments are closed.

Links: