Search
Archives

Επιμορφωτική ομιλία “Ορθή χρήση διαδικτύου και κοινωνικών δικτύων”

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 31.01.2023 και ώρα 17.30 στον χώρο του Σχολείου μας επιμορφωτική ομιλία με θέμα “Ορθή και ασφαλής χρήση του διαδικτύου και των κοινωνικών δικτύων από παιδιά και εφήβους”. Η ομιλία απευθυνόταν σε γονείς και εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας. Εισηγητής ήταν ο καθηγητής Πληροφορικής της σχολικής μονάδος, κ. Μανωλάκης Χρήστος.

Συνδυάζοντας τον λόγο με κατάλληλα κείμενα και μικρά βίντεο, που είχαν ως θέμα την ασφάλεια στο διαδίκτυο, ο κ. Μανωλάκης Χρήστος παρουσίασε με εξαιρετικό τρόπο το θέμα της ομιλίας του και αποτέλεσε την αιτία για να προκύψουν πολλές ερωτήσεις αλλά και ένας πρόσφορος διάλογος μετά την ομιλία. Σε ιδιαίτερα ζεστό και φιλικό περιβάλλον οι γονείς εξέφρασαν τις ανησυχίες και τις απορίες τους, τις οποίες κλήθηκε να απαντήσει ο εισηγητής.

Γονείς και εκπαιδευτικοί συνεχάρησαν και ευχαρίστησαν τον εισηγητή και δήλωσαν ικανοποιημένοι από αυτή τη δράση του Σχολείου.

  1. ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ 1Α
  2. ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ 2Α
  3. ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ 3Α

Όσοι γονείς δεν μπόρεσαν να παραστούν στην ομιλία, έχουν τη δυνατότητα να δουν την παρουσίαση της επιμόρφωσης στον παρακάτω σύνδεσμο: https://prezi.com/view/IGIaeHmomCYrB0PjAeML/

Comments are closed.

Links: