Search
Archives

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ _ Συμμετοχή του Σχολείου μας σε μαθητικό διαγωνισμό

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες
Σας ενημερώνουμε ότι το Σχολείο μας συμμετέχει στον εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα «Άγριες μέλισσες και άλλοι επικονιαστές στα λουλούδια του τόπου μου», από το Τμήμα Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Για τη συμμετοχή των παιδιών στον διαγωνισμό απαιτείται να επισυνάψουμε υπεύθυνες δηλώσεις των γονέων όσων παιδιών συμμετέχουν, οι οποίες θα επισυναπτούν στα έργα τους και με τις οποίες οι γονείς δηλώνουν πως επιτρέπουν στα παιδιά τους να συμμετέχουν καθώς και ότι επιτρέπουν να δημοσιευτεί το έργο του παιδιού τους στην περίπτωση που διακριθεί.
Για τον λόγο αυτό έχουν διανεμεί στα παιδιά ΔΥΟ (2) υπεύθυνες δηλώσεις που καλείστε να τις υπογράψετε και να μας τις επιστρέψετε το αργότερο αύριο Παρασκευή 20/01/2023, ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού. Αύριο θα ταχυδρομηθούν τα έργα τους και απαιτείται να έχουμε τις υπεύθυνες δηλώσεις.
Επειδή αρκετά παιδιά που συμμετέχουν απουσιάζουν σήμερα από το Σχολείο, οι υπεύθυνες δηλώσεις επισυνάπτονται παρακάτω, προκειμένου να τις εκτυπώσετε και να μας τις αποστείλετε με όποιον τρόπο δύνασθε (μέσω email ή προσωπικά ή με άλλον γονέα κλπ).
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας που συμμετέχουν καθώς έχουν δημιουργήσει υπέροχα έργα ζωγραφικής.
Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Η Δ/ντρια του Σχολείου

Υπεύθυνη Δήλωση γονέα 1η : http://12dim-veroias.ima.sch.gr/newpage/wp-content/uploads/2023/01/SKMBT_22310062505300.pdf

Υπεύθυνη Δήλωση γονέα 2η: http://12dim-veroias.ima.sch.gr/newpage/wp-content/uploads/2023/01/SKMBT_22310062505301.pdf

Comments are closed.

Links: