Search
Archives

Επίσκεψη σε έκθεση βιβλίου

Λίγες ημέρες πριν από τη μεγάλη εορτή των Χριστουγέννων όλα τα τμήματα του Σχολείου μας επισκέφθηκαν, σε διαφορετικές ημέρες και ώρες ανά τάξη, την έκθεση βιβλίου που διοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη στους χώρους του Παυλείου Πολιτιστικού Κέντρου στη Βέροια (πλησίον του Βήματος του Αποστόλου Παύλου). Η έκθεση λειτούργησε από την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της επίσκεψης να παρακολουθήσουν αρχικά ένα βίντεο για τη Γέννηση του Χριστού και στη συνέχεια να έρθουν σε επαφή με τον θαυμαστό κόσμο των βιβλίων και να συμμετάσχουν σε διάφορα διαδραστικά παιχνίδια ερωτήσεων και μνήμης.

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου επισκέφθηκαν την έκθεση τα δυο τμήματα της Ε΄ τάξης και λίγο αργότερα το Β2 τμήμα. Την ίδια στιγμή συνέπεσε να επισκεφθεί την έκθεση και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο οποίος μίλησε στα παιδιά και αυτά του έψαλλαν χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα. Ο Μητροπολίτης μας ενθουσιάστηκε από τα παιδιά τους έδωσε πολλέ ευχές για ευλογημένα Χριστούγεννα και χάρισε σε όλα τους ως ευλογία μια εικόνα της Γεννήσεως του Χριστού.

  1. ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ 4α
  2. ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ 6α
  3. ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ α
  4. ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ 9α
  5. ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ 13α
  6. ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ 10α
  7. ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ2α
  8. ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ3
  9. ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ 7α
  10. ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Comments are closed.

Links: