Search
Archives

Συμμετοχή του Σχολείου μας στο 6ο Δημοτικό Συμβούλιο Παίδων Δήμου Βέροιας

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022, μαθητές και μαθήτριες της Στ΄ τάξης του Σχολείου μας συμμετείχαν με μια ομαδική εργασία στο 6ο Δημοτικό Συμβούλιο Παίδων Δήμου Βέροιας που πραγματοποιήθηκε στη αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου Βέροιας. Το Συμβούλιο Παίδων, το οποίο αποτελεί προσομοίωση του Δημοτικού Συμβουλίου, ως σκοπό έχει να δοθεί η δυνατότητα στα παιδιά μέσα από ένα πλαίσιο θεμάτων να παρουσιάσουν δημόσια τις δικές τους απόψεις, επιθυμίες προτάσεις και να μυηθούν στις αξίες, τις πρακτικές και τις δυσκολίες της δημοκρατίας, ως τρόπου συλλογικής διαβούλευσης και διακυβέρνησης.

Το Σχολείο μας συμμετείχε με μια ομαδική εργασία με θέμα: “Προτάσεις για την τουριστική αναβάθμιση της πόλης μας” . Η εργασία αποτέλεσε αποτέλεσμα προσπάθειας των μαθητών/τριιών της Στ΄ τάξης και παρουσιάστηκε από τους/τις μαθητές/τριες: Αθανασία Χ., Αθανάσιο Αγγ., Γεώργιο Γ., Αθηνά Λευκ., Δήμητρα Στ., Γεώργιο Ιω. και Νικόλαο Μιχαήλ Σ.

Τα παιδιά παρουσίασαν προβλήματα που εντόπισαν για την προσέλκυση τουριστών στην πόλη μας καθώς και προτάσεις για την επίλυσή τους αλλά και γενικότερα για την τουριστική αναβάθμιση της πόλης μας. Τα παιδιά επεσήμαναν και πρότειναν τρόπους ανάδειξης και προβολής αυτών των μνημείων.

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά που συμμετείχαν!

  1. Συμβούλιο Παίδων 2023 1Α
  2. Συμβούλιο Παίδων 2023 2Α
  3. Συμβούλιο Παίδων 2023 3Α
  4. Συμβούλιο Παίδων 2023 4Α

Comments are closed.

Links: