Search
Archives

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ _ ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2020-2021 θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας τη Δευτέρα  14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ.

Η προσέλευση των μαθητών/τριών θα γίνει από 10.45 π.μ έως 10.55 π.μ. Σύμφωνα με την ΚΥΑ δεν πραγματοποιείται συγκέντρωση μαθητών/τριών στον προαύλιο χώρο των σχολικών μονάδων πριν την έναρξη του ωρολογίου προγράμματος και η καθιερωμένη διαδικασία πραγματοποιείται εντός των σχολικών αιθουσών. Επομένως με την προσέλευσή τους οι μαθητές/τριες θα οδηγούνται με συνοδεία του/της υπεύθυνου εκπαιδευτικού στην αίθουσα του τμήματος. Τα παιδιά θα παρακολουθήσουν τον αγιασμό από τις αίθουσες.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής των μαθητών/τριών στις αίθουσες, οι μαθητές/τριες θα έχουν μια σύντομη γνωριμία με τους/τις δασκάλους/ες τους. Επίσης, θα διανεμηθούν τα βιβλία στους μαθητές και τις μαθήτριές μας. Παρακαλούμε να έχουν μαζί τους τη σχολική τους τσάντα.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε πως η χρήση της μάσκας είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για την είσοδο των παιδιών στη σχολική μονάδα.

Εξαιτίας, των μέτρων που λαμβάνονται για την πανδημία, παρακαλούνται οι γονείς και οι κηδεμόνες που συνοδεύουν τα παιδιά να μην εισέλθουν στον χώρο της σχολικής μονάδας.

Απαγορεύεται η είσοδος των γονέων και κάθε προσώπου μη έχοντος εργασία στον χώρο του Σχολείου. Για οποιαδήποτε ενημέρωση ή εξυπηρέτηση (χορήγηση εγγράφων, διευκρινίσεις κλπ) παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε τηλεφωνικά (2331023332) ή ηλεκτρονικά (12dimver@sch.gr) με το σχολείο. Η χορήγηση εγγράφων θα γίνεται ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά.

Στη συνέχεια τα παιδιά θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων/κηδεμόνων τους. Παρακαλούνται οι γονείς να μεριμνήσουν για την ασφαλή άφιξη και αποχώρηση των παιδιών. Η αποχώρηση των παιδιών θα γίνει στις 11.30 π.μ. περίπου μετά το πέρας του αγιασμού.

Από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 τα μαθήματα ξεκινούν κανονικά (πρωινά τμήματα και ολοήμερο), σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί τις ημέρες εκείνες και θα γνωστοποιηθεί στους μαθητές/τριες και τους γονείς τους.

Υπενθυμίζεται εκ νέου ότι το εξυπηρετούμενο κοινό  –  οι πολίτες θα προσέρχονται στις δημόσιες υπηρεσίες μόνο κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης (ραντεβού) και εφόσον  το  αίτημά  τους  δεν  δύναται  να  ικανοποιηθεί  με  άλλο  τρόπο,  ιδίως  τηλεπικοινωνιακά, διατηρουμένων  σε  ισχύ  των  όσων  μέχρι  στιγμής ισχύουν σχετικά  με  την  εξυπηρέτηση των πολιτών.

Σας ευχαριστούμε για την αγαστή συνεργασία!

Σας ευχόμαστε  ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Θεοδώρα Γούτση

Comments are closed.

Links: