Search
Archives

ΕΟΡΤΗ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι την 30η Ιανουαρίου 2020, ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, σύμφωνα με τη με αρ. Φ1/5106/ΓΔ4/15.01.2020 εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ., στις σχολικές μονάδες (δημόσιες και ιδιωτικές) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα Γράμματα και κατά την κρίση του Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν εκκλησιασμός. Κατά τα λοιπά θα τηρηθεί το Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων της ημέρας.

Στο Σχολείο μας το πρωί οι μαθητές και οι μαθήτριες με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών θα εκκλησιασθούν στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα της ενορίας Κυριωτίσσης, στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί εορταστική εκδήλωση για το έργο των Τριών Ιεραρχών και μετά το πέρας της εκδήλωσης θα συνεχιστεί κανονικά το υπόλοιπο διδακτικό ωράριο.

Επιπλέον, σημαιοφόρος και παραστάτες θα παραστούν στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και την επιμνημόσυνη Δέηση στο Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου στις 9.30π.μ., με τη συνοδεία της δασκάλας  κ. Παπαϊωάννου Μαρίας.

Σας ενημερώνουμε ότι το Ολοήμερο Πρόγραμμα (πρωινή και μεσημεριανή ζώνη) θα λειτουργήσουν κανονικά.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΟΥΤΣΗ

Comments are closed.

Links: