Search
Archives

Επίσκεψη στην Έκθεση Χριστιανικού Βιβλίου

Εξαιρετικές εντυπώσεις αποκόμισαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Σχολείου μας από την επίσκεψή τους στην Έκθεση Χριστιανικού Βιβλίου που διοργάνωσε η Μητρόπολη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας. Όλα τα τμήματα του σχολείου μας επισκέφθηκαν αυτήν την εβδομάδα σε διαφορετικές στιγμές την έκθεση και μικροί και μεγάλοι επέστρεφαν στο Σχολείο με ιδιαιτέρως θετικές εντυπώσεις.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον χώρο και να ξεφυλλίσουν διάφορα χριστιανικά βιβλία. Επιπλέον, παρακολούθησαν διάφορες εκπαιδευτικές δράσεις και συμμετείχαν σε διαδραστικά παιχνίδια μνήμης και παρατηρητικότητας (κουίζ, σταυρόλεξα, πολλαπλής επιλογής κλπ) σχετικά με τα Χριστούγεννα.

  1. PC131020α
  2. PC131021α
  3. PC131023α
  4. PC131024α
  5. PC131026α
  6. PC131029α

Ακόμη τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, δέχθηκαν κεράσματα και μια αναμνηστική κάρτα με ευχές για τα Χριστούγεννα από τον Μητροπολίτη μας.

Ευχαριστούμε θερμά τους ιερείς της Μητροπόλεώς μας που μάς φιλοξένησαν και μάς ξενάγησαν στον χώρο της έκθεσης. Τούς ευχόμαστε “Καλά Χριστούγεννα” και τούς παρακαλούμε να εύχονται για όλα τα παιδιά.

Comments are closed.

Links: