Search
Archives

Αποτελέσματα του Διαγωνισμού της Ε.Μ.Ε. «Μικρός Ευκλείδης» 2019

image ΕΜΕΗ Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, στο πλαίσιο του περιοδικού της «Μικρός Ευκλείδης» και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, διοργάνωσε την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019 τον 13ο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για μαθητές/τριες Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού.

Και στον φετινό διαγωνισμό πήραν μέρος μαθητές/τριες  από  Δημοτικά Σχολεία της Ημαθίας. Η συμμετοχή αυτή δείχνει και το μέγεθος της αποδοχής του διαγωνισμού από τους μαθητές/τριες και τους/τις δασκάλους/ες τους, οι οποίοι στηρίζουν το θεσμό δίνοντας βήμα στην καλλιέργεια της μαθηματικής σκέψης.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ημαθίας της ΕΜΕ ανακοινώνει σήμερα τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, σύμφωνα με τα οποία διακρίθηκαν 315 μαθητές/τριες. Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές/τριες που συμμετείχαν  και καλούμε όσους διακρίθηκαν να πάρουν μέρος στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, στο διαγωνισμό Β’ Φάσης Δημοτικών – «Στέλιος Μιόγλου», που θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 και ώρα 9:00. Ο διαγωνισμός συνδιοργανώνεται από το Παράρτημα Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (ΕΜΕ) και την Δ/νση Π/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας.

Δείτε τα ονόματα των διακριθέντων ΕΔΩ

Comments are closed.

Links: