Search
Archives

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΟΝΕΩΝ

Στα πλαίσια δράσεων του Δικτύου Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θέλοντας να καλύψει τον τομέα συμβουλευτικής των γονέων, αλλά και να ενισχύσει τον ιδιαίτερα δύσκολο γονεϊκό ρόλο, θα οργανώσει βιωματικό σεμινάριο με θέμα: “Παιδική Επιθετικότητα, Ενίσχυση Θετικής Συμπεριφοράς και ο Ρόλος της Οικογένειας.” Στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας, θα απευθύνεται σε γονείς παιδιών νηπιακής (4-5 ετών) και σχολικής ηλικίας (6-12 ετών) και θα πραγματοποιηθεί σε 8 δίωρες – πρωινές – εβδομαδιαίες συναντήσεις με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων τα 15 άτομα. Ο χώρος και ο χρόνος του σεμιναρίου θα ανακοινωθεί εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων. Η συμμετοχή θα είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Αιτήσεις θα υποβάλλονται μέχρι 20 Νοεμβρίου 2017. Την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να προμηθευτείτε από τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας στην οδό Μητροπόλεως 44 Βέροια, στο 5ο όροφο, στα γραφεία 4 και 8 καθώς και από το site της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας www.pkm.gov.gr (επιλέγοντας Ημαθία ή Π.Ε Ημαθίας και στη συνέχεια ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ).
Συμπληρωμένη η αίτηση αποστέλλεται στα e-mail: dimitra.tsitsa@imathia.pkm.gov.gr – kalaitzidou.ale@imathia.pkm.gov.grkalaitzidou.ath@imathia.pkm.gov.gr ή κατατίθεται στα προαναφερόμενα γραφεία της υπηρεσίας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2331350175, 2331350138, 2331350223

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΟΝΕΩΝ  

Comments are closed.

Links: