Search
Archives

ΠΑΥΛΕΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, με αφορμή τον φετινό εορτασμό από την UNESCO των 2400 χρόνων από τη γέννηση του μεγάλου Έλληνα φιλοσόφου Αριστοτέλη, ο οποίος έζησε και στον τόπο μας διδάσκοντας στην περίφημη σχολή του -στην αρχαία Μίεζα (κοντά στη Νάουσα)- και κατόπιν έγκρισης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, σε συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα και άλλους τοπικούς φορείς, διοργανώνει στα πλαίσια των εφετινών ΚΒ΄ ΠΑΥΛΕΙΩΝ, τον 5Ο «ΠΑΥΛΕΙΟ» ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με θέμα «στη Μακεδονία του παλιού καιρού». Σκοπός του είναι αφ? ενός να δώσει την ευκαιρία στους μικρούς και μεγάλους μαθητές, να ερευνήσουν και να κάνουν κτήμα τους τα σχετικά με τη ζωή και το έργο του μεγάλου φιλοσόφου και αφ? ετέρου να αναζητήσουν να γνωρίσουν και να αναδείξουν λιγότερο ή περισσότερο γνωστούς αρχαιολογικούς χώρους και ιστορικά μνημεία, μέσα από τη δημιουργία είτε μικρού μήκους ταινία, είτε ντοκιμαντέρ, είτε διαφημιστικό σποτ, είτε συλλογή φωτογραφιών.
Οι δηλώσεις συμμετοχής και η παράδοση των έργων θα πρέπει να γίνει από την ημέρα προκήρυξης του Διαγωνισμού μέχρι την 13η Μαΐου 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως και τα τηλέφωνα 2331504214 ή 6981033742 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10π.μ. ? 1μ.μ. και 7μ.μ. ? 9μ.μ..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΔΩ: 5ος Παύλειος Μαθητικός Διαγωνισμός~Ενημερωτικό Φυλλάδιο 2016

Comments are closed.

Links: