Search
Archives

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Βέροια, 11-02-2016

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 12ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του που μέχρι σήμερα έχουν καταβάλει τη συνδρομή τους στο ταμείο του Συλλόγου. Η συνδρομή αυτή (10?) είναι ο μοναδικός οικονομικός μας πόρος και με τα χρήματα που μαζεύτηκαν μπορέσαμε μέχρι στιγμής:

  • να καλύψουμε οικονομικά την διοργάνωση της χριστουγεννιάτικης γιορτής στον κιν/φο «ΣΤΑΡ» δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο σύνολο των μαθητών, αλλά και στους γονείς, να την παρακολουθήσουν με άνεση,
  • να προσφέρουμε ένα χριστουγεννιάτικο δωράκι σε όλους τους μαθητές και τους δασκάλους,
  • να εμπλουτίσουμε τη σχολική βιβλιοθήκη με νέα βιβλία και
  • να δώσουμε ένα βιβλίο δώρο σε κάθε μαθητή που κέρδισε το «φλουρί» στην κοπή της βασιλόπιτας στην τάξη του.

Παρακαλούμε λοιπόν, όσοι μέχρι σήμερα δεν έχετε καταβάλει τη συνδρομή σας και επιθυμείτε να το κάνετε, να επικοινωνήσετε με τα μέλη του Δ.Σ. ή με τη Δ/νση του σχολείου για πληροφορίες.

Επίσης, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις μαμάδες που ανταποκρίθηκαν με προθυμία στο κάλεσμα του Δ.Σ. και έφτιαξαν υπέροχες βασιλόπιτες για όλα τα τμήματα του σχολείου!

Τέλος το Δ.Σ. έχει την χαρά να σας προσκαλέσει στον αποκριάτικο χορό του, που θα πραγματοποιηθεί στο οικογενειακό κέντρο «ΑΚΡΟΠΟΛΗ», την Κυριακή 06-03-2016 και ώρα 11:00.

Τιμή πρόσκλησης: 5? και περιλαμβάνει ατομικό πιάτο εδεσμάτων και ρόφημα. Επίσης, κάθε πρόσκληση θα συμμετέχει σε κλήρωση δώρων ΧΩΡΙΣ να γίνει ξεχωριστή λαχειοφόρος αγορά!!!

Προσκλήσεις προπωλούνται από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου. Επίσης θα πωλούνται και την ημέρα του χορού στην είσοδο του κέντρου. Στο σημείο αυτό να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ.Μπορδένα Αθανάσιο που μας προσέφερε δωρεάν τις προσκλήσεις για τον αποκριάτικο χορό!!!!

Σας περιμένουμε όλους για να ξεφαντώσουμε παρέα με ΚΛΟΟΥΝ και πολλές ακόμη ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ!

Φιλικά,

το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

του 12ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας

Comments are closed.

Links: