Search
Archives

Από το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου μας.

Βέροια, 5-10-2015

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να κάνουμε ένα πρώτο βήμα στην μεταξύ μας επικοινωνία.

Ξεκινώντας, να σας ενημερώσουμε ότι στην πρόσφατη συνέλευση του συλλόγου στις 28-9-2015, με παρόντες γονείς που εκπροσωπούσαν περισσότερο από το 1/3 των μαθητών, διενεργήθηκαν εκλογές με 10 υποψηφίους, για την ανάδειξη του 5μελούς Δ.Σ. και των αναπληρωματικών μελών και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

1)Πρόεδρος:                Αμανατίδου Ελένη (τηλ. 6978335126)

2)Αντιπρόεδρος:         Ταχματζίδου Κατερίνα (τηλ. 6944437394)

3) Ταμίας:                   Ματουλοπούλου Χαρούλα (τηλ. 6974933097)

4) Γραμματέας:          Παραπόντη Θέκλα (τηλ. 6942059025)

5)Τακτικό μέλος:       Κοτσελίδου Ελένη (τηλ. 6933166735)

Αναπληρωματικά μέλη: Ζησίογλου Κώστας, Καραβασιλειάδου Μελίνα, Κιουρτσίδου Βασιλική, Λιάτσου Γεωργία, Χειμωνοπούλου Μαρία.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του Δ.Σ. είτε τηλεφωνικά είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) στην διεύθυνση: sgk12dsv@gmail.com

Στην ίδια συνέλευση, αλλά και στις συνεδριάσεις του νέου Δ.Σ., συζητήθηκε το θέμα της έκρηξης που σημειώθηκε στο γειτονικό πρατήριο υγρών καυσίμων την περασμένη Πέμπτη 17-9-2015 και εκφράστηκαν διάφορες απόψεις για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να περιφρουρηθεί η ασφάλεια των μαθητών. Η συντριπτική πλειοψηφία των γονέων επικρότησε τα αναφερόμενα στο Δελτίο Τύπου που δημοσιεύτηκε στα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και συνεπώς το Δ.Σ. δεσμεύεται να υλοποιήσει τις απαραίτητες επαφές με όλες τις αρμόδιες αρχές ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργία του σχολείου.

Θα σας ενημερώσουμε γραπτά για οτιδήποτε νεώτερο προκύψει και σας παρακαλούμε να μην δίνετε βάση σε «κουτσομπολιά», εικασίες και υποθετικές ενέργειες που για οποιοδήποτε λόγω κάποιοι διαρρέουν προς όλες τις κατευθύνσεις αλλά να στηριχτείτε σε επίσημη ενημέρωση που θα σας δίνουμε τόσο γραπτά όσο και μέσω της ιστοσελίδας του σχολείου μας: http://12dim-veroias.ima.sch.gr/newpage/

Τέλος, υπενθυμίζουμε το πόσο σημαντική είναι η ενεργή συμμετοχή του κάθε γονέα και του κάθε κηδεμόνα στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, αφού άλλωστε το Δ.Σ. είναι μόνο ένα όργανο.

Φιλικά,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων

12ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας

Comments are closed.

Links: