Search
Archives

Αποτελέσματα του Μαθητικού Μαθηματικού Διαγωνισμού «Μικρός Ευκλείδης»

Αποτέλεσμα εικόνας για μικρός ευκλείδηςΗ Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, στο πλαίσιο του περιοδικού της «Μικρός Ευκλείδης» και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, διοργάνωσε την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 τον 9ο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού.

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ημαθίας της ΕΜΕ ανακοινώνει σήμερα τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, σύμφωνα με τα οποία διακρίθηκαν 538 μαθητές. Συγχαίρουμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν και καλούμε όσους διακρίθηκαν να πάρουν μέρος στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Μαΐου σε Αλεξάνδρεια, Βέροια και Νάουσα στα εξεταστικά κέντρα που θα ανακοινωθούν.

Σημειώνεται ότι οι μαθητές/τριες της Στ΄ τάξης του σχολείου μας ΔΕΝ συμμετείχαν στο διαγωνισμό, γιατί απουσίαζαν στην τριήμερη εκδρομή του σχολείου μας στην Αθήνα και τη Βουλή των Ελλήνων.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ΕΜΕ Ημαθίας για να διαβάσετε τα ονόματα των επιτυχόντων στην α΄ φάση του διαγωνισμού:

http://www.emeimathias.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=365:2015-04-19-11-55-17

Comments are closed.

Links: