Search
Archives

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση διοργανώθηκε το πρωί της Παρασκευής 23/12/2011 στο σχολείο μας παρουσία πολλών γονέων. Στην αρχή της εκδήλωσης μίλησε η διευθύντρια του σχολείου για το νόημα των Χριστουγέννων και τα μηνύματα που απορρέουν από τη γέννηση του Θεανθρώπου.

Στη συνέχεια τα τρία τμήματα της Α΄τάξης του σχολείου μας παρουσίασαν ένα πλούσιο πρόγραμμα με βαθύ διδακτικό περιεχόμενο ανάλογο με το σημαντικό για την ανθρωπότητα γεγονός της Γέννησης του Θεοανθρώπου. Τα πρωτάκια μας παρουσίασαν με τον καλύτερο τρόπο κάλαντα, τραγούδια (στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα) και θεατρικά με το νόημα των Χριστουγέννων και του Δωδεκαημέρου.

Αξίζει να συγχαρούμε και να επαινέσουμε τόσο τα παιδιά όσο και τους εκλεκτούς εκπαιδευτικούς του σχολείου μας για τις επιλογές τους, για όλα όσα ακούστηκαν, αλλά και για τον κόπο τους να εκπαιδεύσουν κατάλληλα τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες. Τη γιορτή επιμελήθηκαν οι δασκάλες της Α΄τάξης, κ. Καπετανάκη Ευμορφία, κ. Βασιλειάδου Αλεξία και κ. Παπαδοπούλου Χριστίνα, η καθηγήτρια της μουσικής κ. Ιορδανίδου Πόπη και η κ. Σαμαρά Ιωάννα, καθηγήτρια Αγγλικής.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο Άγιος Βασίλης, φορτωμένος με δώρα για όλα τα παιδιά του σχολείου, τα πρόσφερε σε ένα ένα ξεχωριστά σκορπώντας χαμόγελα ευτυχίας στα γλυκά προσωπάκια τους. Τα συμβολικά αυτά δωράκια από τον Άγιο Βασίλη τα χορήγησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων για να νιώσουν τα παιδιά τη χαρά των γιορτών που είναι τόσο σημαντική για τις ευαίσθητες ψυχούλες τους.

Comments are closed.

Links: