Search
Archives

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ KIDS’ ATHLETICS ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Στο πρόγραμμα «Kids? Athletics», συμμετείχαν τα παιδιά του σχολείου μας σήμερα Δευτέρα 3/11/2014. Το πρόγραμμα αυτό σχετίζεται με την προαγωγή του αθλητισμού, του φίλαθλου πνεύματος και της εξωσχολικής σωματικής άσκησης σύμφωνα με τις αρχές του ολυμπιακού ιδεώδους αλλά και την παιδευτική αξία του αθλητισμού στη διαμόρφωση της προσωπικότητας των νέων.

Ο ρόλος του προγράμματος είναι επιμορφωτικός και έχει ως στόχο να φέρει τα παιδιά των ευαίσθητων ηλικιών των δημοτικών σχολείων κοντά στον κλασσικό αθλητισμό, να καλλιεργήσει την ενασχόληση τους με αυτόν, να τονίσει τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν από τον αθλητισμό και ταυτόχρονα να εκπαιδευτούν στην ιστορία, τον πολιτισμό και τις αρχές του αθλητισμού μέσω του παιχνιδιού που προσφέρει το Kids? Athletics.

Οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας, κ. Τσιούχας Δημήτριος και κ. Μιχαηλίδου Ελένη, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο για την υλοποίηση του προγράμματος Kids? Athletics, κ. Βαρυτιμίδη Χαράλαμπο (υπεύθυνο προγράμματος για τους νομούς Πιερίας και Ημαθίας), και την συμβολή των υπολοίπων εκπ/κών του σχολείου ανέδειξαν την αξία του προγράμματος μέσα από τις ιδιαίτερα επιτυχημένες δράσεις αθλητισμού.

Η Δ/ντρια του σχολείου και το Διδακτικό Προσωπικό ευχαριστούμε θερμά τον κ. Βαρυτιμίδη Χαράλαμπο, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας.

Comments are closed.

Links: