Search
Archives

Το Σχολείο μας στο 6ο Μαθητικό Συνέδριο Πληροφορικής Κεντρικής Μακεδονίας

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ΄ τάξης, συνοδευόμενοι από την υπεύθυνη καθηγήτρια Πληροφορικής κ.Μαρία Δελιοπούλου, τη δασκάλα του Στ2 τμήματος, κ. Παπαδοπούλου Μαρία και την κ. Καπετανάκη Ευμορφία, δασκάλα του σχολείου μας, παραβρέθηκαν την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014  στο συνέδριο για να παρουσιάσουν τις εργασίες τους.

Μία εργασία, η οποία επιλέχθηκε από την οργανωτική επιτροπή, παρουσιάστηκε από τα παιδιά στην κεντρική σκηνή και είχε ως θέμα ιστορίες σχολικού εκφοβισμού και τίτλο “Μίλα! Μη φοβάσαι!”.

Οι υπόλοιπες εργασίες παρουσιάστηκαν στη μικρή αίθουσα και είχαν ως θέματα: 1. Eco news, 2. Oικολογία-Κομποστοποίηση, 3. Παιχνίδι γνώσεων”Αυτό το ξέρεις;”, 4. Υγιεινή Διατροφή, 5. Το ηλιακό μας σύστημα. Οι παρουσιάσεις τους χαρακτηρίστηκαν από τους υπεύθυνους της οργάνωσης εξαιρετικά ποιοτικές.

Εκ μέρους της Διεύθυνσης του Δημοτικού μας Σχολείου συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριές μας καθώς και την υπεύθυνη καθηγήτρια για την τόσο σημαντική τους διάκριση σε ένα συνέδριο θεσμό στο χώρο της Πληροφορικής και τους ευχόμαστε σε ανώτερα.

Comments are closed.

Links: