Search
Archives

Τα παιδιά του Στ2 στον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας…

Στο πλαίσιο του προγράμματος “Γίνομαι ενεργός πολίτης στη γειτονιά μου!”, το οποίο υλοποιούν την τρέχουσα σχολική χρονιά τα παιδιά του Στ2 τμήματος με τη δασκάλα τους, κ. Παπαδοπούλου Μαρία, επισκέφθηκαν τουν Αντιδήμαρχο καθαριότητας, κ. Παπαδόπουλο Βασίλη. Τα παιδιά, αρχικά, περιηγήθηκαν στους δρόμους της γειτονιάς του σχολείου μας, παρατήρησαν και κατέγραψαν τα προβλήματα που υπάρχουν. Στη συνέχεια έγραψαν επιστολή προς τον κ. Αντιδήμαρχο προκειμένου να του εκθέσουν τα προβλήματα, να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους αλλά και να προτείνουν τρόπους επίλυσής τους. Αναφέρθηκαν σε προβλήματα καθαριότητας, σε εγκατελελειμμένα σπίτια, σε χώρους που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν προκειμένου να ομορφύνει η γειτονιά μας και να δημιουργηθούν πιο χρήσιμοι χώροι.
Ο αντιδήμαρχος αποδέχθηκε αμέσως το κάλεσμα των παιδιών και τους υποσχέθηκε πως θα μεριμνήσει για την επίλυση κάποιων από τα προβλήματα που του ανέφεραν.
Ευχαριστούμε τον κ. Παπαδόπουλο Βασίλη για τη φιλοξενία και την ενημέρωση που έκαμε στα παιδιά και περιμένουμε με αγωνία την υλοποίηση των υποσχέσεων.

Comments are closed.

Links: