Search
Archives

Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

Επιτυχία σημείωσε η λειτουργία της Έκθεσης Λαϊκής Τέχνης που οργανώθηκε από τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς της Β΄ τάξης από 26/03/2014 έως 3/04/2014. Στην έκθεσή μας συγκεντρώθηκαν έργα της νεώτερης πολιτιστικής κληρονομιάς μας.
Η πλούσια συλλογή που δημιουργήθηκε από τα παιδιά περιλάμβανε πολλά αντικείμενα προερχόμενα από διάφορα μέρη του ελληνικού χώρου (ηπειρωτικού και νησιωτικού). Στην έκθεση υπήρχαν εξαιρετικά δείγματα κεντητικής, υφαντικής, τοπικών ενδυμασιών, αργυροχοΐας, μεταλλοτεχνίας, κεραμεικής, ξυλογλυπτικής.

Τα ίδια τα παιδιά της Β τάξης (Β1, Β2 και Β3 τμημάτων) ανέλαβαν να ξεναγούν τους επισκέπτες της έκθεσης. Την έκθεσή μας επισκέφθηκε ο Σχολικός Σύμβουλος της Περιφέρειάς μας, κ. Παπαγεωργίου Γεώργιος, ο οποίος συνεχάρηκε τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων, κ. Αντωνίου Γ., Κ. Παπαδοπούλου Μ. και κ. Καπετανάκη Ευ. για την αξιόλογη προσπάθεια. Πολλοί γονείς επισκέφθηκαν, επίσης, την έκθεση και καμάρωσαν για την προσπάθεια των παιδιών μας. Όλα τα τμήματα του σχολείου μας επισκέφθηκαν την έκθεση.

Comments are closed.

Links: