Search
Archives

ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΗΞΗΣ

Μία βραδιά με παραδοσιακούς χορούς, μουσική και τραγούδια από διάφορους τόπους της πατρίδας μας έζησε το σχολείο μας την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο κ. Διαμαντόπουλος Διονύσιος, Δ/ντής ΠΕ Ημαθίας, η κ. Μπατσαρά Γεωργία, βουλευτής της ΝΔ και πλήθος γονέων/κηδεμόνων. Ήταν μια εκδήλωση που οργανώθηκε από τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας για τη λήξη του σχολικού έτους.

Αναλυτικότερα, τα παιδιά όλων των τμημάτων χόρεψαν χορούς από διάφορα μέρη της πατρίδας μας και τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια. Τα παιδιά του Γ1 τμήματος φόρεσαν αντιπροσωπευτικά παραδοσιακές φορεσιές από διάφορα μέρη της πατρίδας μας και ετοίμασαν παραδοσιακά εδέσματα φτιαγμένα με μεράκι από τις μητέρες και τις γιαγιάδες σύμφωνα με τις παραδοσιακές συνταγές που έμαθαν κατά τη διάρκεια του καινοτόμου προγράμματος “Από το χθες στο σήμερα” που υλοποίησαν κατά τη διάρκεια του έτους με τη δασκάλα τους κ. Λώτη Παναγιώτα, την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, κ. Μιχαηλίδου Ελένη και τον κ. Τσούχα Δημήτριο.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν αρχικά ο κ. Τσιούχας Δημήτριος και η κ. Μιχαηλίδου Ελένη και στη συνέχεια και η κ. Κουκουτέγου Κατερίνα και ο κ. Δαμιανίδης Αλέξανδρος. Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλε με τη βοήθεια και την προσφορά του και ο κ. Κελεπούρης Αντώνης, καθηγητής Φυσ. Αγωγής της Β/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας, γι΄ αυτό και τον ευχαριστούμε θερμά.

Ευχαριστούμε θερμά επίσης τους πολιτιστικούς συλλόγους, όπως το Σύλλογο Θρακιωτών Μελίκης, που μας χορήγησαν παραδοσιακές στολές, συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Comments are closed.

Links: