Search
Archives

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, επτά μαθητές και μαθήτριες του Ε2 τμήματος του σχολείου μας, συνοδευόμενοι από τη δασκάλα τους κ. Μηρτσέκη Βασιλική, παρουσίασαν στο 5ο Μαθητικό Προσυνέδριο Πληροφορικής, που έγινε στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, εργασία με θέμα το ηλεκτρονικό περιοδικό του τμήματός  τους “Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ”, στο οποίο αρθρογραφούν και το χειρίζονται μόνα τα ίδια τα παιδιά του τμήματος. Η ηλεκτρονική διεύθυνση του blog είναι: http://okosmostwnpaidiwn.blogspot.gr/

 Στο συνέδριο παρέστησαν, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, κ.Γεώργιος Καρατάσιος, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κ. Διονύσιος Διαμαντόπουλος, ο  Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κ.Ευθύμιος Φλιτούρης, ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής, κ. Καρτσιώτης, Σχολικοί Σύμβουλοι του Νομού μας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Βέροιας, εκπαιδευτικοί  και πλήθος μαθητών/τριών Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείωντου νομού μας.

Η εργασία των παιδιών σχολιάστηκε ιδαίτερα θετικά από τον κ. Καρτσιώτη Θεόδωρο. Οι υπόλοιποι μαθητές/τριες της τάξης υπό την επίβλεψη της κ. Δ/ντριας παρακολούθησαν on line το συνέδριο μέσα στην αίθουσα του σχολείου μας στον διαδραστικό πίνακα.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας και ευχόμαστε να περάσουν και στην επόμενη φάση και να τα καμαρώσουμε και στο Συνέδριο Πληροφορικής.

Comments are closed.

Links: