Search
Archives

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», δείχνοντας ιδιαίτερη μέριμνα και ευαισθησία στην προαγωγή της παιδείας, ανταποκρίθηκε στο αίτημα του σχολείου μας για τη χορηγία τεχνολογικού εξοπλισμού και σήμερα, Τετάρτη 20/12/2012, παρείχε στο Σχολείο μας:

  •  δύο (2) διαδραστικούς πίνακες (οι οποίοι συνοδεύονται από δυο (2) Η/Υ, δύο (2) βιντεοπροβολείς και οθόνες προβολείς) και επιπλέον,
  • τέσσερις (4) Η/Υ και
  • τέσσερις (4) βιντεοπροβολείς

Με τη χορηγία αυτή θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε στο σχολείο μας δυο  ψηφιακές τάξεις προσφέροντας στους μαθητές/τριες και τους εκπαιδευτικούς μας την καινοτόμο τεχνολογία του ψηφιακού διαδραστικού πίνακα. Επιπλέον, σε άλλες τέσσερις αίθουσες θα τοποθετήσουμε τους Η/Υ με τους βιντεοπροβολείς.

Το Διδακτικό Προσωπικό του σχολείου μας γνωρίζοντας τη συμβολή των νέων τεχνολογιών στις πρακτικές του γραμματισμού των παιδιών, συμβάλλοντας στην αύξηση του ενδιαφέροντος των μαθητών, την ενίσχυση της ενεργού συμμετοχής, την αύξηση του βαθμού κατανόησης των μαθημάτων και της επίτευξης του προσδοκώμενου μαθησιακού αποτελέσματος, νιώθει ιδιαίτερα ενθουσιασμένο που του δίνεται η δυνατότητα αξιοποίησης των ΤΠΕ ως εργαλείο μάθησης.  

Η χορηγία του Ιδρύματος «Σταύρου Νιάρχου» αποτελεί πολύτιμη συμβολή  για την υποστήριξη του εκπαιδευτικού μας έργου και γι? αυτό το λόγο, οι μαθήτριες, οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου μας, ευχαριστούμε θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος.

                                                 Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

                                                         ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΟΥΤΣΗ

Comments are closed.

Links: