Search
Archives

Γιορτή Χριστουγέννων – Έλεγχοι α΄τριμήνου – Ζητήματα λειτουργίας

 Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι:
  • την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 16.15′ θα δοθούν οι έλεγχοι προόδου του α΄τριμήνου από τους δασκάλους όλων των τμημάτων στους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών και θα γίνει ενημέρωση αναφορικά με την πρόοδο των παιδιών. Την ίδια στιγμή στο γραφείο του σχολείου θα βρίσκονται και οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων από τους/τις οποίους/ες μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά με την πρόοδο των παιδιών.
  • Προσοχή! Οι δασκάλες της Α΄τάξης έχουν ενημερώσει τους γονείς/κηδεμόνες την προηγούμενη εβδομάδα σε ανάλογη απογευματινή συνάντηση και για το λόγο αυτό ΔΕΝ θα κάνουν ενημέρωση στις 20/12/12. 
  • Την Παρασκευή 21/12/2012 το Σχολείο και το Ολοήμερο (πρωινή και μεσημεριανή ζώνη) θα λειτουργήσουν κανονικά. Τα παιδιά θα έρθουν κανονικά στο σχολείο με τσάντες. Το πρωί θα πάμε στην εκκλησία και όσα παιδιά επιθυμούν μπορούν να μεταλάβουν.
  • Την ίδια ημέρα, Παρασκευή και ώρα 10.30π.μ. θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη γιορτή, την οποία οργανώνουν τα τρία τμήματα της Α΄τάξης.  Όσοι γονείς επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη γιορτή μπορούν να προσέλθουν στο χώρο του σχολείου στις 10.30 π.μ. Μετά το πέρας της γιορτής θα κλείσουν πάλι οι πόρτες και θα συνεχιστεί κανονικά το πρόγραμμά μας.  
Το Διδακτικό Προσωπικό του Σχολείου και η Διευθύντρια  
σας εύχονται Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές.

Comments are closed.

Links: