Search
Archives

Επέτειος Πολυτεχνείου 2012

Ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου το Υπουργείο Παιδείας με εγκύκλιό του γνωστοποιεί ότι οι σχολικές εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012 και την ημέρα αυτή δε θα γίνουν μαθήματα σε όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δείτε εδώ τη σχετική εγκύκλιο.

Tην ημέρα της επετείου, Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012, στο σχολείο μας θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση την οποία διοργανώνουν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Ε1 και Ε3 τμημάτων του σχολείου μας με την επιμέλεια των εκπαιδευτικών των αντίστοιχων τμημάτων, κ. Λαμπριανίδου Συμέλας και κ. Μητροπούλου Ολυμπίας. Τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει η κ. Ιωαννίδου Ελισάβετ, καθηγήτρια Μουσικής. Τα παιδιά θα προσέλθουν κανονικά το πρωί στο σχολείο (8.15΄π.μ.) και θα σχολάσουν στις 10.00΄π.μ. περίπου μετά το πέρας της εκδήλωσης. Όσοι γονείς/κηδεμόνες επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση μπορούν να προσέλθουν στο σχολείο στις 8.30′ π.μ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ημέρα της γιορτής (16/11/2012) θα λειτουργήσει μόνο η πρωινή ζώνη του Ολοήμερου. Μετά το πέρας της εκδήλωσης ΔΕ θα γίνουν μαθήματα. Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες να φροντίσουν για την ασφαλή αποχώρηση των παιδιών.  

                                                                Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

Comments are closed.

Links: