Search
Archives

Η Β΄ τάξη επισκέφθηκε το Δημαρχείο της πόλης μας

Το Δημαρχείο της πόλης μας επισκέφθηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης του σχολείου μας στα πλαίσια του μαθήματος της Μελέτης Περιβάλλοντος, σήμερα 31/10/2012. Τα παιδιά συνοδεύονταν από τις δασκάλες των τριών τμημάτων κ. Καπετανάκη Ευμορφία, κ. Βασιλειάδου Αλεξία και κ. Παπαδοπούλου Χριστίνα καθώς και από το δάσκαλο κ. Αντωνίου Γεώργιο. Τα παιδιά μας ξενάγησε στους χώρους του Δημαρχείου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Νικόλαος Μαυροκεφαλίδης. Στα παιδιά μίλησε και η Δήμαρχος της Βέροιας, κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη. Στον ίδιο χώρο βρέθηκε και ο Αστυνομικός  Διευθυντής, κ.Νικόλαος Μπαντουβάκης, ο οποίος μίλησε στα παιδιά και τα προσκάλεσε να επισκεφθούν και το κτίριο της Αστυνομίας της πόλης μας. Κύριος στόχος της επίσκεψης ήταν να γίνει βιωματικά το μάθημα της Μελέτης Περιβάλλοντος στους μαθητές/τριες και να γνωρίσουν τον τρόπο λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης έγινε μια σύντομη περιήγηση στο Δημαρχείο, όπου οι μαθητές/τριες είχαν την ευκαιρία να  ενημερωθούν για το επιτελούμενο έργο. Επίσης, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου οι μαθητές/τριες υπέβαλλαν διάφορες ερωτήσεις σχετικές με την λειτουργία του Δήμου στον κ. Μαυροκεφαλίδη και τον προσκάλεσαν να επισκεφθεί και εκείνος με τη σειρά του το σχολείο μας.

Ευχαριστούμε τον κ. Ν.Μαυροκεφαλίδη o οποίος προσφέρθηκε εθελοντικά να ξεναγήσει τους μικρούς μαθητές και τις μαθήτριές μας στους χώρους του Δημαρχείου και να τους βοηθήσει να γνωρίσουν με μοναδικό τρόπο τη λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης.  

Comments are closed.

Links: