Search
Archives

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΗΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2011-12

Το σχολείο μας έζησε πολύ όμορφες στιγμές την Τετάρτη 06/06/12 στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποίησε με αφορμή τη λήξη των μαθημάτων του σχολικού έτους 2011-12.

Αρχικά, τα παιδιά της Στ΄ τάξης παρουσίασαν μέρος του καινοτόμου προγράμματος που υλοποιούν την τρέχουσα χρονιά με θέμα «ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΛΚΟΟΛ. ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ»

Στη συνέχεια οι μαθήτριες και οι μαθητές όλων των τάξεων παρουσίασαν αθλητικές και χορευτικές επιδείξεις, θεατρικές και μουσικές δημιουργίες, συμμετείχαν σε πολλά παιχνίδια και δρώμενα. Η ζωντάνια, η δημιουργικότητα και ο αυθορμητισμός των παιδιών έκλεψαν την παράσταση. Η εκδήλωση φανέρωσε τις ανεξάντλητες δυνατότητες των παιδιών όταν έχουν τη σωστή καθοδήγηση και ήταν ένα πολύ μικρό μέρος από το πλούσιο εκπαιδευτικό έργο που παράγεται καθημερινά στο σχολείο μας. Η μεγάλη προσέλευση των γονέων ήταν συγκινητική και οι μαθητές/τριες με τους/τις δασκάλους/ες τους έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε ένα πανηγύρι χαράς και δημιουργίας.

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας, τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας και τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής, κ. Μιχαηλίδου Έλενα και κ. Τσιούχα Δημήτρη, που διοργάνωσαν την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση. 

      

Comments are closed.

Links: