Search
Archives

ΕΟΡΤΗ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

downloadΣας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το Προεδρικό Διατάγμα 201/1998 άρθρο 4, που δημοσιεύτηκε στο Φ.Ε.Κ. 161/13-7-1998, τ.Α., τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης δεν λειτουργούν την ημέρα της εορτής του Πολιούχου της έδρας του σχολείου. Επομένως, την Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017, ημέρα της εορτής του πολιούχου της Βέροιας, Αγίου Αντωνίου, το σχολείο μας ΔΕΝ θα λειτουργήσει. Ωστόσο, σημαιοφόρος και παραστάτες με τη συνοδεία εκπαιδευτικού του σχολείου μας, θα παραβρεθούν στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στις 10.15π.μ. και θα συμμετάσχουν στη λιτανεία που θα γίνει μετά τη Θεία Λειτουργία (εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν).

Σας ενημερώνουμε επίσης για το πρόγραμμα της εορτής του πολιούχου Αγίου Αντωνίου της Βέροιας:

Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 στις 6:00 μ.μ. θα γίνει υποδοχή της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Παντανάσσης (από την Νάουσα) στον προαύλιο χώρο του πανηγυρίζοντα Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και εν συνεχεία πολυαρχιερατικός εσπερινός.

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου  2017 το πρωί πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και στη συνέχεια λιτανεία του ιερού λειψάνου του Αγίου στην πόλη μας.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΓΟΥΤΣΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

 

Comments are closed.

Links: