Search
Archives

ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ως εξαιρετικά επιτυχημένες χαρακτηρίστηκαν οι δράσεις του σχολείου μας για την 1η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, οι οποίες πραγματοποιήθηλκαν την Τρίτη 22/10/2014 στις αθλητικές εγκαταστάσεις Ραχιάς, μετά την αρχική τους αναβολή λόγω των καιρικών συνθηκών.

Την ημέρα αυτή διεξήχθησαν ενδοσχολικοί αγώνες αθλοπαιδιών, που συνδέονται με τον «θεματικό άξονα» ευρύτερου μαθησιακού πεδίου, «Ρατσισμός και Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι».

Βασική επιδίωξη της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετέχουν «να αποκομίζουν από την κάθε διοργάνωση τα ιδιαίτερα στοιχεία της ευρύτερης παιδείας, που ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μέσω της συμμετοχής, της προσπάθειας, του συναγωνισμού και της προσωπικής υπέρβασης».

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους/τις εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων και τους/τις μαθητές/τριες του σχολείου μας, καθώς με τη συμμετοχή τους πέτυχαν την καταξίωση του θεσμού από την πρώτη κιόλας ημέρα της εφαρμογής του. Οι προτάσεις του  Σύλλογου Διδασκόντων του σχολείου μας και η εξαιρετική υλοποίησή τους ήταν άκρως επιτυχημένες. Οι δράσεις θα ολοκληρωθούν την επόμενη εβδομάδα στον αύλειο χώρο του σχολείου μας καθώς έχουμε προσκαλέσει για τον λόγο αυτό έναν εκλεκτό προσκεκλημένο από την Β/θμια Εκπ/ση Πιερίας.

 

Comments are closed.

Links: