Search
Archives

Χριστουγεννιάτικη γιορτή Α΄τάξης

Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Σχολείου μας χριστουγεννιάτικη εορτή στην οποία συμμετείχαν τα δυο τμήματα της Α΄ τάξης. Η γιορτή έλαβε χώρα το απόγευμα και ώρα 18.00 προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους γονείς/κηδεμόνες να την παρακολουθήσουν.

Τα παιδιά των δύο τμημάτων με την επιμέλεια των υπεύθυνων δασκάλων των τμημάτων παρουσίασαν δυο θεατρικά. Το Α1 τμήμα παρουσίασε θεατρικό σχετικό με τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου και των δώρων που μας φέρνει ο Χριστός με τη Γέννησή Του και τραγούδησαν ανάλογα χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Στη νύχτα των Χριστουγέννων μάς ταξίδεψαν τα παιδιά του Α2 τμήματος. Ο Χριστός γεννήθηκε στη Βηθλεέμ και πρώτοι οι βοσκοί πήγαν να Τον προσκυνήσουν. Αργότερα οι τρεις σοφοί μάγοι από την Ανατολή έρχονται ακολουθώντας το παράξενο λαμπερό αστέρι και βρίσκουν τον Χριστό και τον προσκυνούν.

Τα παιδιά υποδύθηκαν υπέροχα τους ρόλους τους και με την παιδική αθωότητα και αγνότητα μάς έδειξαν πώς μπορούμε κι εμείς να αναζητήσουμε και να προσκυνήσουμε τον Χριστό.

Στο τέλος της εκδήλωσης έψαλλαν χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα.

Η Δ/ντρια συνεχάρη τα παιδιά, τις δασκάλες και τους γονείς για τα υπέροχα παιδιά τους και ευχήθηκε σε όλους “Ευλογημένα Χριστούγεννα”.

  1. Χριστούγεννα 1α
  2. Χριστούγεννα 2α
  3. Χριστούγεννα 3α
  4. Χριστούγεννα 4α
  5. Χριστούγεννα 5α
  6. Χριστούγεννα 6α
  7. Χριστούγεννα 7α
  8. Χριστούγεννα 8α
  9. Χριστούγεννα 9α

Comments are closed.

Links: